top of page
a tentstructure

LEER ONS KENNEN!

Hallo ! Welkom dat je een bezoekje brengt op onze website!

 

Laten we ons eens eerst netjes voorstellen wij zijn Geert Kuijpers en Jessica Roeven en samen runnen wij met zijn 2en Kuijpers Tentcreators.

 

Geert komt uit een tentenverhuurbedrijf dat al dateert uit 1946. Vanuit daaruit is de zeilmakerij ontstaan. Eerst voor het repareren en fabriceren van de tenten voor eigen verhuur en daarna kwamen al snel klanten uit heel Nederland waaronder ook andere tentenverhuur bedrijven. Je kan dan ook wel zeggen dat het bespannen van zeilen bij Geert met de paplepel is ingegoten! Geert is altijd bezig met het ontwikkelen en creëren van nieuwe tenten of technieken.

 

De afgelopen jaren hebben we veel tijd ingestoken in het ontwikkelen van nieuwe tenten en de “tentstructuur” is daar 1 van. Deze tent heeft de looks van een stretchtent maar is gemaakt van pvc zeildoek.

 

Jessica werkt voornamelijk op kantoor maar biedt ook haar hulp zo nodig in de zeilmakerij. De opbouw van de tenten uit de verhuur doen Geert en Jessica voornamelijk samen. In de vakanties gaat onze dochter Pien graag met ons mee en inmiddels is ze al op verschillende festivals geweest, wat ze erg leuk vind.  Zij is net als haar papa zeer creatief en denkt al vaak mee over oplossingen.

 

We zijn innovatief en denken graag met klanten mee, in welke vorm dan ook.

 

Met creatieve groet,

Geert en Jessica

family picture
bottom of page